HETI TYEPA: Mi köze a sajtos szexnek a síelő múmiákhoz?

Semmi. Csak mindkét sztori bekerült a Heti Tyepába. Ebben az új rovatunkban péntekenként összeszedjük a hét legerősebb kontentjét. Na, mehet!

Hideg háború

Észak-Olaszország gleccserein a globális felmelegedés miatt hullák jelentek meg a felszínen. Az olvadó jég után ugyanis nemcsak a síelők szemete maradt meg, hanem felbukkantak az első világháborúban a hegyek közt elesett katonák mumifikálódott holttestei is. Ha valakit érdekel a látvány, akkor erre fáradjon.

Felkészültél? Nem. Nem baj, mehet!

Amerikában egy újságíró a Youtube-ot nyomogatva talált egy videót, amiben egy kisgyerek tejfogát rajzfilmes módszerekkel, damillal és ajtóbecsapással húzták ki. Persze az internet itt nem állhatott meg, így a következő száz találatban már ajtó helyett modellvasút, rakéta és kutya is volt. Az én kedvencem a gördeszkás.

Mondd, hogy cheese!

Philadelphiában elkapták a híres-hírhedt Svájci Sajtos Önkielégítőt! A pacák neve onnan jött, hogy arra biztatott nőket, kezük helyett használjanak óriási svájci sajtokat szexuális vágyaik kielégítéséhez. A kívánt aktust aztán kocsijában is demonstrálta egy jó 2 kilós darabbal, amiről kép is készült. Valószínűleg ez vezethetett a lebukásához.

Ha már kriminális közösüléseknél tartunk,

megint sikerült úgy telefont lopnia valakinek, hogy utána nem kapcsolta ki rajta az automatikus internetes biztonsági mentés funkciót. Most azonban nem luxy swag yolo képek kerültek az elkövetőről az áldozathoz, amint újonnan lopott telefonjával pózol, hanem egy egész amatőr pornóvideó. A képek alapján elég undi lehetett.

Valaki megmentette a meggyalázott fenyőfákat,

hogy azért említsünk valami pozitívumot is a hétről! Az amerikai Signal Snowboards cég magára vette a szomorú karácsonyfák tragédiáját, összeszedett párat és snowboard formájában új értelmet adott létezésüknek. Tavaly a csapat üveggel játszotta el ugyanezt. Egyik se bírta sokáig.

 

Nem érted, mi a tyepa? Keresd ki a szlengtérképünkön!

A címlapképet Tumblr-ről szereztük.

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.