Acapella és tömegszex az áldott interneten – HETI TYEPA

A hét legdurvább sztorija

valahogy úgy kezdődik, hogy egy angol férfit egy nő és a pasija meghívnak egy édeshármasba, aztán inkább

hozzákötözik egy székhez, megverik, fehérítőt itatnak vele, megégetik lángszóróval, húgyba mártják és közben egymással szexelnek.

Állítólag nem újkeletű a kapcsolat, még régebben találkoztak a börtönben és nem ez volt az első csoportos közösülésük sem. A nőnek amúgy három gyereke van és felfüggesztettet kapott, a férfi meg négy évet. Ja, és még egy gentleman segített a kínzásban, ő öt évet ülhet.

Ferenc pápa kijelentette, hogy az internet Isten ajándéka.

Persze rögtön hozzátette, hogy ezt is kétféleképpen lehet használni. Egyrészt, hogy az emberiség egységét hirdessük, másrészt meg az ellentettjére. Az utóbbi az ördög ajándéka!! (Ez már az én elméletem.) Amúgy ezzel a pápa kúlságfaktora meghaladta a 9000-et és lassan mindenki megtérül.

Akárki akármit mond, szépen éneklő széplányokból soha nem lehet elég.

Most épp a Florida State University kórusa adta elő Lorde-tól a Royals-t. Én azt hiszem a beatboxoló csaj kezét fogom megkérni.

Harminc késszúrás :(

Ennyivel ölte meg egy 14 éves amerikai csaj a 11 éves kishúgát. A dolog még csak nem is egy vita hevében történt: hogy nehogy lemaradjon, a nővérke még ébresztőt is állított be a gyilkosság időpontjára. Amellett, hogy a világ legrosszabb testvére, a lány még rasszista is, mert a kiérkező rendőröknek rögtön azt hazudta, hogy egy mexikói férfi követte el a bűntényt.