"Provokátor hazaárulók! Nem kell bedőlni az ilyen szennynek"

  • Készítettünk egy videót a választással kapcsolatban, amit nem hagytatok kommentek nélkül.
  • Konkrétan elszabadult a pokol, mi pedig az eddigi ártalmatlan videós-, fotós- és újságírópalántákból parazitákká, dilettáns barmokká, és liberális, szarházi, büdös drogosokká nőttük ki magunkat.

De vajon miről is szól maga a videó? És kinek áll ez érdekében?

Összeszedtük, hogy mi mindent gondoltak bele olvasóink és nézőink abba az ártatlan 1 perc 45 másodpercbe.

A sárdobálók és ujjal mutogatók

Kétségkívül a legszélesebb tábor. Akik nem akarták megváltani a világot, és a választás fontosságáról sem igen formáltak véleményt, inkább csak elküldtek minket a picsába.

beszolos

Akik szerint politikai hatalom áll mögöttünk

Az általános vélekedés volt, hogy valószínűleg egy politikai párt talicskázta át nekünk a pénzt a videó elkészítésére. De hogy melyik politikai párt, az már egyáltalán nem volt annyira egyértelmű. Sokak szerint a Fidesz nyúlt a zsebébe, mások a gonosz zsidókat vélték a megrendelők kiléte mögött, az viszont biztosnak látszik, hogy a Jobbik ellen kampányolunk.

fruzsi

Akiket kicsit összezavartunk

Ez mondjuk szinte mindenkire igaz, de voltak kiemelkedő kommentelők, akiknek az eszmefuttatása jócskán túlmutatott a szavazás tematikáján, és ideológiai elemekkel bolondították meg az amúgy is pikáns diskurzust. Vagy csak szimplán hülyeségeket beszéltek. Még olyan is volt, aki egy titokzatos uralkodói réteget is belekevert a dolgokba. Csak nem megint a gyíkemberekről van szó?

en1

Nagyon úgy néz ki, hogy még a Náci Németországban is megálltuk volna a helyünket!

hitler

Akik jobban csinálják

A videóból kiderült, hogy mi a generációnk szennye vagyunk, de ettől függetlenül kár lenne csüggedni. Azért rengeteg naprakész, tájékozott, okos, velünk egykorú ember van. Meg olyan is, aki politológiát tanul az egyetemen!

julcs2

Akik megszerettek minket és a szavazati korhatár ötletét

Volt olyan, aki abszolút egyetértett a videó üzenetével, de ha már lúd, legyen kövér alapon, másokat is inkább eltiltana a választásoktól. Vagy kihasználta a videót, hogy belerúgjon egy általa még kevésbé szeretett korosztályba.

inkabbsenki

Akik szerint színészek vagyunk, sőt alulfizetett színészek

Az egyébként nagyon jólesett, hogy sokatok profi színészeknek nézett minket, az viszont kevésbé, hogy a képességeinket általában a Barátok Közt, az Éjjel-Nappal Budapest és a Szomszédok megaprodukciók színészeinek szintjére lőttétek be.

julcsi3

Volt aki tippelni sem volt rest, és tízezer forintban és/vagy a méltóságunkban célozta meg a videóért kapott gázsinkat.

penz

És végül: akik megértették, miről szól a videó

Természetesen voltak olyanok is, akiknek abszolút átment az üzenet. Nekik köszönjük, a történelmi hűség kedvéért pedig pár ilyen hozzászólást is megosztunk.

marci

és egy elég pontos a végére:

bahbgabjk